Dutch ID

dutchIDDutch ID is in 2005 begonnen in het segment van stadsfietsen. Bij het ontwerpen en produceren van de Dutch ID stadsfietsen, zoals de Double Dutch, staat kwaliteit voorop.

Vanuit dit concept zijn we ons assortiment gaan uitbreiden met een e-bike collectie: de Dutch ID E-bike. Een stijlvolle e-bike die zich onderscheidt door het design en het gebruik van toponderdelen. Deze e-bike, waar gemak is gecombineerd met design, is uitgerust met een krachtige Bosch-motor.

Dutch ID fietsen worden één voor één met de hand gebouwd in onze werkplaats in Beverwijk. Daarbij besteden we veel aandacht aan de detaills die net het verschil maken. Zo lopen bijvoorbeeld alle kabels netjes langs of door het frame, gebruiken we duurzame framerubbers om de kabels te beschermen en zorgen we voor de juiste afstelling van de onderdelen. We monteren onze fietsen met hoofdzakelijk RVS bevesigingsmateriaal en over de borging of smering van ieder boutje of moertje is nagedacht. Vakmanschap garandeerd dus de bouwkwaliteit die u van Dutch ID verwacht!