Pegasus

pegasusPegasus is kwaliteit voor een faire prijs. Dat is al 30 jaar de gedachten achter het fietsmerk Pegasus.

Pegasus maakt gebruik van de kennis en ervaring van de fietshandelaren en experts. Het uitwisselen van praktische ervaring en kennis met de klant zorgt ervoor de Pegasus fietsen steeds aan de nieuwste eisen voldoen en dat de ontwikkeling nooit tot stilstand komt. Reden genoeg om in 2014 een van de modellen uit te roepen te worden tot E-Bike van het Jaar!

30 JAAR PEGASUS – TRADITIE ONTMOET INNOVATIE
Al meer dan 30 jaar biedt Pegasus kwaliteit voor een faire prijs. De wensen van de klanten worden daarbij centraal gesteld, dat is het recept voor succes. Pegasus staat voor traditie en innovatie.

Al het ontwikkelingswerk op het gebied van veiligheid, comfort en design heeft uiteindelijk maar een doel: u moet zich prettig voelen in het zadel van een PEGASUS fiets en dat jarenlang.

PEGASUS – DE FIETS VOOR IEDEREEN
Een belangrijk punt bij de ontwikkeling van het Pegasus assortiment zijn de wensen en eisen van de moderne familie. Ze luisteren goed en begrijpen de wensen van ouders, jeugdigen en kinderen. Het resultaat zijn fietsen die plezier, design en innovatie met veiligheid en duurzaamheid combineren.

Pegasus let op het budget en garandeert een optimale prijs-prestatie verhouding. Zorgeloos fietsplezier voor volwassenen met het brede assortiment van Pegasus.

´ONZE KWALITEITSRAAD VOOR UW VEILIGHEID´
Pegasus staat voor kwaliteit. Dat zeggen ze niet alleen, dat maken ze ook waar. Pegasus heeft een speciale kwaliteitsraad, bestaande uit onafhankelijk experts en aangestuurd door niemand minder dan ex-Porsche CEO Wendelin Wiedeking.

De kwaliteisraad levert een kritische bijdrage aan aan de kwaliteit en veiligheid van Pegasus in de breedst mogelijk zin. Dat betekent dat de kwaliteit van fietsen, service en garantie continue wordt bewaakt. Daarmee is de kwaliteit uw zekerheid.