Alpina Bikes

alpinaAlpina maakt fietsen die gezien mogen worden. In de collectie vind je volop fietsen voor de basisschooljeugd. Van speels tot stoer. De jongensfietsen hebben allemaal hun eigen kenmerken, zoals ieder kind een eigen smaak heeft.

Alpina Clubb
Net als veel lifestyle fietsen voor volwassenen, zijn deze jongensfietsen ook voorzien van een hippe voordrager. De frames hebben een opvallende print, die de fietsen een eigen look geeft. Verkrijgbaar in 16 t/m 26 inch.

Alpina Cargo
De Cargo is er in opvallende kleuren, om mee gezien te worden! Voorop de Cargo zit een hippe drager, helemaal 2014! Verkrijgbaar in 12 t/m 20 inch.

Alpina Yabber
Met de grote mannen meefietsen? Lekker spelen op het grote speelplein? Dat kan allemaal met de Alpina Yabber. Hoe klein ook, op een Yabber ben je een echte kerel. Verkrijgbaar in 12 t/m 26 inch.

Alpina Trial
Natuurlijk, een fiets is om mee te fietsen. Maar de Trial is een jongensfiets die uitnodigt om het avontuur aan te gaan. Voor de echte durfal! Verkrijgbaar in 16 t/m 26 inch.

Alpina Comet
Crossen en scheuren, dat kan met de Comet. Deze fiets is speciaal voor alle kleine racemannen! Verkrijgbaar in 12 t/m 20 inch.

Autopeds
Alpina heeft ook steps in haar collectie. Leuk om mee buiten te spelen! Verkrijgbaar in 12 en 20 inch.