Loekie

loekieLoekie is al meer dan 30 jaar het A-merk voor kinderfietsen in de maten 12,5 tot en met 22 inch voor kinderen in de leeftijd van 3 tot 9 jaar. Wellicht heb je zelf ook ooit op een Loekie kinderfiets leren fietsen!

Met een Loekie een stempel drukken op de eigen ik
In de loop der jaren is er wel het een en ander veranderd in de wereld van de kinderfiets. Niet alleen qua techniek, frames en zithoudingen maar ook kleuren en styling hebben een belangrijke rol gekregen bij een kinderfiets. Kinderen hebben een duidelijk mening wat ze een mooie kinderfietsvinden en door de ruime keus kunnen ze een stempel drukken op hun eigen ik.

Uistraling staat voorop
De uitstraling van de kinderfiets staat voor de kinderen natuurlijk voorop, alles moet tot in de puntjes kloppen. Loekie besteedt enorm veel aandacht aan de juiste kleuren, stijlen en uitstraling van de kinderfietsen. Een zachte roze kinderfiets voor de echte prinsessen maar ook voor de stoere jonge meid heeft Loekie hippe kinderfietsen. En ook in jongensfietsen is er genoeg variatie! De jongensfietsen van Loekie zijn stoer en sterk, goed als schoolfiets maar ook lekker om mee buiten te spelen. De kinderfietsen worden gemaakt voor de kinderen van nu en zij zijn dan ook de grootste inspiratiebron!

De Loekie brochure staat ook online en deze geeft een compleet overzicht van alle Loekie modellen.

Veiligheid is een voorwaarde
Gelukkig besteden we ook veel aandacht aan de veiligheid van de kinderfietsen waar je als ouder natuurlijk weer meer naar kijkt. Stevige en lage frames zodat je zoon of dochter veilig kan fietsen met een goede zithouding. Maar ook de verlichting krijgt extra aandacht bij Loekie waardoor we het afgelopen jaar een compleet nieuwe koplamp en achterlicht ontwikkeld hebben. Kortom een kwalitatief goede fiets en ook nog eens voor een leuke prijs dat staat voorop bij Loekie.

Handige maattabel
Het kiezen van een juiste maat kinderfiets lijkt soms ingewikkeld. Toch hoeft dit niet zo te zijn. Als je op de juiste punten let, is het geen hoge wiskunde. Loekie wil je graag helpen om te juiste maat te vinden. We hebben een handige maattabel opgesteld die je helpt naar de ideale kinderfietsmaat van je kind.

Loekie Maattabel